MINÄ ZLATAN

Minä, Zlatan on uskomaton altavastaajan tarina pahamaisen rosengårdilaislähiön pojasta, joka raivasi tiensä suureen maailmaan tahdonvoimalla, kovalla työllä ja uskolla omiin kykyihinsä. Elokuva vie katsojan Malmön lähiöiden sorakentiltä suurimpien jalkapalloseurojen jättistadioneille. Zlatan on osoittanut, että kaikki on mahdollista ja että kuka tahansa voi saavuttaa menestystä.

Suorasukainen jalkapallotähti ei syntynyt maajoukkueen ylistettynä sankarina. Hänen piti taistella vastoinkäymisestä toiseen sekä yksityiselämässään että urheilun saralla saavuttaakseen suuren unelmansa, joka johti satoihin maaleihin, maaotteluihin ja huimaaviin siirtosummiin. Zlatanista tuli yksi maailman suurimmista jalkapalloikoneista ja puhutuin ruotsalainen, joka koskaan on elänyt.

Jag är Zlatan

Jag är Zlatan är en sann underdog-story om killen från Rosengård som inte hade något, men som fick allt. Med talang, hårt arbete och en stark tro på sig själv och sin livsdröm tog han sig till toppen, trots en rad motgångar längs vägen.

Ikäraja:7

Pituus:103 min.

Liput:13 eur

Ohjaus:

Jens Sjögren

Käsikirjoitus:

David Lagercrantz ja Jakob Beckman (Perustuu Lagercrantzin kirjaan Minä, Zlatan Ibrahimovic)

Kotisivu & Design by Intendit Web Agency