PELLE HERMANNI -ELOKUVA

Simo Ojasen aikoinaan käsikirjoittama sydämellinen hahmo seikkaili Ylen Pikku Kakkosessa vuosina 1978-1988. Useamman sukupolven suursuosikki astuu nyt elokuvan myötä 2020-luvulle suurilla klovnin kengillään, valmiina valloittamaan uudet areenat.

Pelle Hermanni lähtee etsimään isäänsä, jota ei ole nähnyt sen jälkeen kun tämä lähti mittaamaan maapalloa jaloillaan. Perään karkaa salaa Taikuri Maxin poika, kymmenvuotias Roni. Tästä alkaa riemastuttava seikkailu täynnä taikuutta, hullunkurisia käänteitä ja värikästä sirkuselämää, elokuva uuden sukupolven lapsille ja nostalgian nälkäisille aikuisille.

Elokuva on vauhdikas ja hyväntahtoinen tarina, joka sopii kaikenikäisille, teemanaan toisista välittäminen ja ystävyys.

Ikäraja:Sallittu

Pituus:80 min.